Om oss

Stainless Design är ett företag som designar, producerar och installerar simbassänger och spaanläggningar av rostfritt stål. Vi erbjuder pooler och bassänger i rostfritt stål som kan byggas i alla slags olika former och storlekar. Rostfritt stål är det perfekta materialet för individuella lösningar och speciella krav, här finns det möjligheter att skapa en pool du bara kunnat drömma om. Vi utför dessutom stålrenoveringar av betong/kakelbassänger och erbjuder även standardiserade lösningar.

Hos oss får våra kunder full service och personlig rådgivning, vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av pool och få en kostnadseffektiv service.

Varför välja en rostfri pool?

Rostfritt stål har blivit ett måste för moderna och unika lösningar med förstklassig hållbarhet, livslängd och korrosionsbeständighet. Det rostfria stålet har en underskattad elegans! Det finns ingenting som slår det turkosblåa vattnet som glimrar i en rostfri pool.

Andra avgörande faktorer när det kommer till rostfritt stål är att vi kan garantera att våra bassänger är 100 % vattentäta, vilket är en stor fördel för inomhus pooler där man eliminerar risken för skador på fastigheten.

En rostfri pool kräver mindre underhåll långsiktigt än andra konkurrerande material på grund utav det syrafasta rostfria stålet EN 1.4404 vilket gör att det är idealiskt när det gäller hygien. En rostfri pool är enkel att göra ren och kräver lite rengöring.

Rostfritt stål är ett kretsloppsanpassat material som kan återvinnas till 100 %, stålet avger inte massa utsläpp i naturen som påverkar vår miljö. När man återvinner stålet görs stora miljövinster i form av energibesparing vilket minskar belastningen på vår miljö. Det tycker vi att man ska tänka på när man ska välja pool.