Stainlessdesign-Facebook

Facebook

Privatpooler

Pooler utformade med ett öga för detalj

Stainless Design designar, tillverkar och monterar din privatpool. Våra pooler är utformade med ett öga för detalj och tillsammans med er tar vi fram en poollösning med funktionalitet och stil enligt era önskemål. Vi är ett företag som har lång erfarenhet av komplexa lösningar där vi kan ta fram dom mest innovativa metoder, där fokus är att se till att ni har en driftsäker anläggning så att ni kan fokusera på bad för dig och din familj.

Vi utformar våra pooler så att vi kan säkerställa högsta kvalitet och säkerhet för din pool. Vi lägger stor vikt på kvalité och använder oss utav de mest högklassiga material och senaste byggteknik för att säkerställa korrosionsbeständighet och en hållbar lösning som garanterar att poolen kommer vara i utmärkt skick många år framöver.

Stainless Design är en komplett leverantör av din privatpool, vi erbjuder även ett brett utbud av andra attraktioner såsom specialanpassad belysning, vattenfall, olika spa-funktioner såsom jetmassage etc. Varför inte installera en vägg i akryl-glas? Kontakta oss så berättar vi mer.

Låt oss tillsammans bygga en unik privatpool, kontakta oss gärna för konsultation.

Stainless Design - Privatpooler
Stainless-design-logo
Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer.