Stainlessdesign-Facebook

Facebook

Vår kompetens

Tillverkning och montering i världsklass

På Stainless Design sträcker sig vårat åtagande från idé till färdigmonterad produkt.

Konstruktion
Det är våra konstruktörer som är en stor del av den drivande kraften bakom förverkligandet av våra unika projekt i rostfritt stål. Vi är specialiserade på att förvandla ambitiösa idéer till verklighet. Vi planerar och genomför noggrant varje aspekt av byggprocessen med hjälp av avancerade tekniker och modern teknologi. Från ritningar till utförandet på plats håller vi en strävan efter noggrannhet och effektiviseringar. För oss handlar det inte bara om konstruktion utan att skapa tidlösa mästerverk.

Projektering
I projekteringsfasen samarbetar vi nära tätt med våra kunder för att uppmuntra skapa en miljö av problemlösning och integration av idéer för att säkerställa en leverans i världsklass. Projekteringen är nyckeln för att kunna leverera ett kostnadseffektivt och lyckat genomförande av kundens beställning.

Stainless Design - Vår kompetens

Tillverkning med precision
På Stainless Design använder vi oss av den senaste tekniken för att upprätthålla garantera precision och kvalitet på våra produkter. I Eskilstuna finner ni vår verkstad där tillverkningen av våra unika produkter sker. Vi är stolta över vår enastående hantverksskicklighet, våra innovativa lösningar och idéer. Hos oss skapas rostfria pooler inte bara genom tillverkning, utan genom noggrant utformade konstverk där hantverk, teknologi och innovation möts. Vi använder oss av Vår maskinpark som är utrustad med bland annat 200ton 4m kantpress och en 4m plåtsax för att säkerställa att vi kan leverera förstaklassiga resultat till våra kunder.

Installation
Vi installerar pooler och bassänger i hela världen! Vår installationsprocess är lika noggrann och genomtänkt som vår tillverkningsfas. Våra montörer hanterar monteringen av din rostfria pool med omsorg och precision, vilket säkerställer en produkt i världsklass.

Anpassade lösningar
Från tillverkning till montering erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar varje kunds specifika behov. Med vår expertis gör vi det möjligt att skapa en produkt som är perfekt för dig och anpassa vår leverans för att uppnå era behov och preferenser.

Stainless Design - Vår kompetens
Stainless-design-logo
Denna webbplats använder cookies för att spara information på din dator och säkerställa att du får bästa möjliga erfarenhet av vår webbplats. Läs mer.